Huisregels

Onze huisregels

Geen eten voor de trimbeurt

Gelieve je hond geen eten te geven voor de trimbeurt. Met een volle maag op de tafel staan is niet comfortabel.

Plasje en kakje

Laat je hond nog even uit voor je naar ons komt. Zodat die zijn/haar plasje heeft kunnen doen voor hun trimbeurt.

Hond aan de lijn

Breng je hond altijd aangelijnd naar het trimsalon.

Geen natte honden

Op een natte vacht werken is niet gemakkelijk. Gelieve je hond droog naar het trimsalon te brengen voor het beste resultaat.

Hond niet wassen voor de trimbeurt

Gelieve je hond voor de trimbeurt niet te wassen. Wij zorgen voor een grondige wasbeurt met specifieke shampoos en verzorgingsproducten voor iedere vacht.

Breng uw hond op tijd

Breng je hond op het afgesproken uur naar het trimsalon. Wij plannen alles zorgvuldig om te vermijden dat 2 honden op hetzelfde moment gebracht en gehaald worden. Indien je meer dan een half uur te laat bent, kan er een meerprijs worden aangerekend voor het laattijdig brengen van je hond. Iedereeen heeft zijn eigen agenda en wordt graag op zijn tijd geholpen.

Ophalen van de hond

Je wordt gecontacteerd als je hond klaar is. Bij het brengen van je hond krijg je een richttijd mee wanneer je hond klaar gaat zijn. Kom zeker niet vroeger dan ons smsje of telefoontje. Een hond die zijn baasje terug ziet is zo blij dat de afwerking dan erg moeilijk wordt.

Intake gesprek

Voor elke nieuwe klant wordt een intake gesprek voorzien waarin alle nodige informatie over je hond verzameld wordt. In dit intake gesprek wordt ons advies voor de vachtbehandeling gegeven en kunnen ook de speciefieke wensen van het baasje doorgegeven worden.

Afspraak annuleren

Indien u niet op de afspraak aanwezig kan zijn, gelieve minstens 24u op voorhand te annuleren. Indien de afspraak niet tijdig geanulleerd wordt kan er een kost aangerekend worden bij de volgende trimbeurt.

Heb je vragen?