Over ons

Wie ben ik

Ik ben Valerie Brijs, gediplomeerde hondentrimster en trotse eigenaar van Trimsalon Het Boskammetje. Samen met mijn man en 2 dochters hebben wij zelf 2 honden waar we veel mee sporten. Ik ben naast hondentrimster ook kleuterjuf in een Stedelijke Basisschool in Antwerpen. Ik werk halftijds in het onderwijs en de overige tijd ben ik hondentrimster. Ik heb altijd al de droom gehad om met dieren te werken. Mijn liefde voor honden is dan ook sterk ontwikkeld door de jaren heen. Ik heb mijn trim opleiding bij Groomer academie in Paal-Beringen gevolgd. Na 100 dagen praktijkervaring heb ik mijn opleiding succesvol kunnen afronden.

Het Boskammetje ligt in een bosrijke omgeving vlakbij het militaire domein van Leopoldsburg. Ik hou ontzettend veel van de natuur. Het trimsalon is gelegen in het deel van Leopoldsbrug dat 'de Boskant' wordt genoemd. Daaruit is de naam ‘Het Boskammetje’ ontstaan. Ik heb geprobeerd om de rust die de natuur uitstraalt in mijn trimsalon over te brengen. Daarom werk ik met vegan producten, op basis van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën. Deze zijn 100% veilig voor de huid en vacht van de honden

Ik ben leergierig en ga op regelmatige basis mijn kennis vergroten door workshops en extra opleidingen te volgen om mee te gaan met de nieuwste trends en technieken.

Onze Missie

Alle honden groot of klein, dik of dun, ras of rasloos zijn meer dan welkom. Elke hond wordt getrimd volgens rasstandaard met in het achterhoofd specifieke wensen van het baasje. Bij een eerste afspraak zal altijd een intakegesprek plaatsvinden om de werking uit te leggen en de specifieke noden van de hond te leren kennen.

Het welzijn van de hond staat altijd voorop. Daarbij probeer ik alle honden op hun gemak te laten voelen. Oude honden die moeilijk kunnen staan zullen in 2 beurten behandeld worden om hen rust te gunnen. Ik werk enkel op afspraak zodat er nooit teveel honden tegelijk aanwezig zijn. Er is een rust ruimte naast het trimsalon waar de honden kunnen wachten hun baasje.

Heb je vragen?